Ortak Zorunlu Dersler Hakkında

Değerli öğrenciler,

Üniversitemiz senatosunca alınan karar doğrultusunda Yükseköğretim Kanunu’nun 5-i dersleri kapsamında olan  Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I; Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ; Türk Dili I, Türk Dili II  ve İş Sağlığı ve Güvenliği I ve İş Sağlığı ve Güvenliği II derslerinin hafta sonu asenkron (daha önceden hazırlanan ders videoları ve ilgili dokümanlar üzerinden)  biçimde uzaktan öğretim (UZEM) yöntemiyle yürütülmesine ve sınavların da UZEM üzerinden yapılmasına karar verilmiştir.

Öğrenciler ilgili derslerin haftalık video ve diğer materyallerini öğrenci kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapabilecekleri UZEM sistemi üzerinden takip edeceklerdir.

Üniversitemizi yeni kazanan öğrencileri tebrik eder, yeni dönemin sağlıklı ve verimli bir şekilde geçmesini temenni ederiz.

Ortak Dersler Bölümü

21 Eylül 2022