Çevrimiçi Ara Sınav Hakkında (Ortak Zorunlu Dersler)

Değerli öğrenciler,

ATİ 101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, ATİ 102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve TDİ 101 Türk Dili I dersinin ara sınavı sınav programında belirtildiği üzere (Ortak-Dersler-Bolumu-2021-2022-Guz-Donemi-Sinav-Odev-Takvimi.pdf (samsun.edu.tr) 27 Kasım 2021’de tarihinde UZEM üzerinden online olarak yapılacaktır. Online sınavların nasıl olacağı Samsun Üniversitesi UZEM sisteminde (cevrimici-sinav-sistemi.pdf (samsun.edu.tr) belirtilmiştir.

Sınavdaki soru sayısı ve süresi sistem açıldığı zaman görülebilecektir. Sınav süresi soru sayısına göre belirlenecektir. Öğrencilerin sınav esnasındaki tüm hareketleri (sayfa değiştirmek, online arama yapmak, yeniden giriş yapmak vb.) UZEM sistemi tarafından kaydedilmekte ve sınav sonrasında ayrıntılı rapor olarak görülmektedir. Bundan dolayı, sınav esnasında teknik bir sorun olmadığı takdirde sınavı kesintisiz bir şekilde süresi içinde bitirmeniz, sınav sayfasını değiştirmemeniz, tarayıcıda başka sayfa açmamanız önem arz etmektedir.

Tespit edilen her türlü suiistimalin sınavın iptaline neden olacağını hatırlatır, başarılar dileriz

Ortak Dersler Bölümü

21 Kasım 2021