Zoom Canlı Ders Rehberi

Değerli öğrenciler,

UZEM sistemi üzerinde yürütülen ortak zorunlu ve seçmeli dersler üniversitemizin anlaşmalı olduğu Zoom programı üzerinden yürütülmektedir. Zoom ders toplantılarına ilişkin süreç aşağıdaki gibidir:

1. Zoom toplantısı, öğretim elemanı tarafından ders programına uygun bir şekilde planlanır.
  2. Katılım için toplantı bağlantısı ÖYS, OBS, WhatsApp, Telegram ya da Eposta ile öğrenciler ile paylaşılır.
  3. Toplantı gerçekleştirilir.
  4. Toplantı sırasında öğrencilerin mikrofonu ve kamerası bulunan bir cihaz ile öğrenime uygun bir ortamda canlı derse/toplantıya katılması beklenir.
  5. Toplantı kayıt edilir ve kayıt edilen toplantı montojlanarak ÖYS’ye öğretim elemanı tarafından yüklenir.
  6. Kayıt öğrenciler tarafından ÖYS üzerinden 7/24 istenildiği kadar izlenebilir.
05 Mart 2021